Despre companie

Întreprinderea “Nadia-Capital” SRL are o experiență de peste 15 ani în domeniu de procesare și uscarea fructelor. Pe parcursul acestor ani ne-am dezvoltat și  străduit mereu să îmbunatățim calitatea produsului finit. În prezent produsele noastre sunt comercializate sub marca comercială "MixFruct".

Procesul de deshidratare a fructelor are loc cu aerul încălzit artificial cu rol de regulă de a aduce căldura necesară vaporizării apei din fructele supuse uscării.

La întreprinderea noastră prunele proaspete, dar și celelalte fructe sunt spălate de praf , impurități după care sunt selectate îndependență de mărime, apoi sunt supuse procesului deshidratării.

 Gustul deosebit a prunelor și caiselor uscate fără sîmburi, pregătite de compania noastră, se datorează metodei speciale de rehidratare și pregătire pentru consum (înmuierea fructelor) . Procesul de rehidratare a materiei prime uscate se efectuiază pe baza vaporilor de apă saturați, ceea ce permite ca produsul final gata de consum să-și păstreze întotalmente: mineralele, vitaminele, dulceața, gustul și toate beneficii necesare consumatorului. Spre deosebire de alți producători care folosesc procesul de rehidratarea a fructelor uscate prin metoda de scufundarea fructelor uscate în apă ferbinte, în care se spală și se pierd cele mai multe beneficii a fructelor.